jazzmaszat 2012.09.09. 11:12

90 nap

1215-tim-burton-trick-or-treat_full_600_1347181581.jpg_600x400

Remélem már minden rajongó nagyon várja, hogy újra ádvent heteibe érjünk és megünnepelhessük immáron negyedszer az egyik legzizzentebb rendezőt, azzal, hogy műveit megnézzük. 

Igen, megint eltelik lassan egy év, mindenkinek eggyel többet mutat az idő kereke, és 90 nap múlva újra kezdődhetnek a fantáziadús, elvarázsolt, átkozott Tim Burton hetek.

S ne feledjük, idén már egy taggal bővültünk, a nem rég premiert látott Dark Shadow-al, ami nem maradhat ki idén a repertoárból.

Addig is a 90 nap alatt nem fog már tétlenkedni, ötletbörzét tartunk, hogy lehetne idén fejleszteni ezt a néhány napot (esetleg közös vetítés)! Minden ötletet szívesen megoszthattok a facebook oldalon, szívesen várjuk!

Addig is kezdjétek tervezni az adventi naptárat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://timburtonsweeks.blog.hu/api/trackback/id/tr304764219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása